Az Ön kosara üres!
A Csattos termékcsaládunk újabb tagokkal bővült. Elkészültek a Prémium Rostos Gyümölcsszörpök ebben a gyönyörű Csattos üvegben!
Régen nem volt mód arra, hogy szűrve készítsék el a szörpöt, hanem a gyümölcs rostjaival, velő részekkel, esetleg magokkal együtt tartósították télire a gyümölcsöt, szörp formájában. Sokan emlékszünk még arra, hogy az üzletekben az 1960-as, 1970-es években kapható volt az a bizonyos Jaffa szörp, amely a narancs rostjaiból adódóan olyan sűrű volt, hogy szinte alig folyt ki az üvegből.
Az 1920-as évek elején sem volt más módjuk a háziasszonyoknak a szörp készítésére, mint ez a rostos, lassan folyó, sűrű szörpöt adó, házias technológia. Ezt az időszakot, amely a gyümölcsfeldolgozás tekintetében házi körülményeket idéz fel, ebben az autentikus formájú üvegben jelenítjük meg.
A vákuumzárat felbontva, amely kinyitásra hangos cuppanással jelzi, hogy a termék fogyasztható; olyan teljes mértékben, mintha otthon készítettük volna, a legmagasabb gyümölcstartalommal. Fokozva a házi szörp életérzését, javasoljuk hideg szódával, hosszan felengedni, ezáltal is növelve a magas gyümölcstartalomból adódó rostos habot, amely ha nem vigyázunk, bizony az asztalterítőre csordulhat.
Javaslom, fedezzük fel őket sorban: Egészségünkre!