Szatmári szilvalekvár

Szatmári szilvalekvár

A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy másnéven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát. A nemtudom szilva Szatmár-Beregben évszázadok óta ismert, szinte minden udvaron található néhány fa. Semmilyen hozzáértő gondozást nem igényel, sem permetezést, sem metszést.

Méhes-Mézes szatmári szilvalekvár magas minőségű, kizárólag szilvából készül kíméletes technológiával. Megjelenése hűen tükrözi prémium minőségét.

Tisztelgünk e nemes hagyomány előtt!

Listázás:
Rendezés:
A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak.

Szatmári szilvalekvár

A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben. Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kever..

2.239 Ft Nettó ár: 1.763 Ft

Szatmári szilvalekvár homoktövissel

A Szatmári szilvalekvárt homoktövis (Hippophae rhamnoides) velővel egészítettük ki. A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint..

2.400 Ft Nettó ár: 1.890 Ft

Csatos üveg

Közkívánatra! Mostantól elérhetővé tesszük azt a speciálisan csatos üveget, amelybe kedvenc lekvárjainkat tesszük. Használják egészséggel! Űrtartal..

800 Ft Nettó ár: 630 Ft

Hírlevél

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre! Így elsőként értesülhet aktuális akciónkról és különleges ajánlatunkról! Ön is megkaphatja hírlevelünket kötöttségektől mentesen és bármikor akár le is mondhatja azt!

* Vezetéknév:

* Keresztnév:

Kérjük, jelölje be az érdeklődési körét az alábbiakból

Téma választása: