Az Ön kosara üres!
Hozzávalók (4 fő részére):
Elkészítés:
A fenti hozzávalókból páclevet készítünk, ízlés szerint adagoljuk a fűszereket,. Akik szeretik a csípős ízeket, ne sajnálják belőle a cayenne borsot és a salsa szószt.
A csirkeszárnyakat egy tálba helyezzük és leöntjük a páclével. Jól összeforgatjuk, hogy mindenhol érje a húst.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Amíg melegszik, addig pihentetjük a csirkeszárnyakat. Azután átrendezzük egy sütőzacskóba a páclével együtt, majd átemeljük a lezárt zacskót egy tepsibe és megszurkáljuk a tetejét, hogy a forró gőz távozhasson belőle sütés közben.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk a sütőtálat és 25 percig sütjük. Ezután a sütőzacskó tetejét levágjuk róla és grill fokozaton további 5-10 percig sütjük, hogy szépen megpiruljon.
/ Varga D. Bea /