Szatmári szilvalekvár céklával
Ajánljuk húsokhoz (steak, pecsenye, flekken, grill), rizottó és köretek kiegészítőjeként.
Mártások kiváló alapanyaga. Kevés vörösborral, pecsenyeszafttal megfelelő állagúra keverjük, majd felforraljuk.
Natúr joghurtba keverve, süteményekbe töltve is felhasználható.
Összetevők: szilva 75%, céklavelő 25%. 100 g termék 262 g szilva és 23 céklavelő felhasználásával készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben: | |
Energia: | 915 kJ /217 kcal |
Zsír: - amelyből telített zsírsavak: | <0,5 g < 0,1 g |
Szénhidrát: - amelyből cukrok: | 43 g 39 g |
Rost: | 15 g |
Fehérje: | 1,5 g |
Só: | 0,06 g |
Nettó tömeg: 600 g