A honlapon sütiket (cookies) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
A webhelyünk használatával elfogadja a sütik Adatvédelmi szabályzatunk szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat

Receptek Szárika Halhús fűszer felhasználásával

Receptek Szárika Halhús fűszer felhasználásával

Receptek Szárika Halhús fűszer felhasználásával

Tonhal saláta

Hozzávalók: 
1 fej vagy egy csomag tépett zöldsaláta, 1 kígyóuborka, 10-15 db koktélparadicsom, 0,5 fej lilahagyma, Szárika Halhús Fűszerkeverék; kb. 5-10 db olívabogyó ízlés szerint, zöld vagy fekete, lehetőleg magozott; 100 g feta sajt, 0,5-1 konzerv tonhal (natúr vagy olívaolajos)

Elkészítés: 
A zöldségeket mossuk meg alaposan, tetszés szerint vágjuk őket apróra és egy nagy tálban keverjük össze. Tegyük bele az olajbogyót...

Lazactatár

Hozzávalók: 
200 g füstölt lazac, ízlés szerint lilahagyma, néhány szem fekete olajbogyó, olívaolaj, citrom, petrezselyem / kapor, Szárika Halhús Fűszerkeverék

Elkészítés: 
A füstölt lazacot apró kockákra vágjuk. Fontos, hogy ne aprítógépben, mert az tönkreteszi a halat. Önmagában elég sós, így fűszerezést nagyon nem igényel. Ízlés szerint borsot tehetünk rá...

Harcsa szeletek sörtésztában

Hozzávalók: 
1 kg harcsafilé, 20 dkg liszt, 3 db tojás, 2 dl sör, bors, só, apróra vágott petrezselyemzöld, Szárika Halhús Fűszerkeverék

Elkészítés: 
A lisztet, tojássárgájával, sör harmadával, sóval, borssal, majd a maradék sörrel és a csipet sóval, apróra vágott petrezselyemzölddel összekeverem, majd felvert tojás fehérjét...

Cápa grillezve, sajtmártással

Hozzávalók: 
1,5 kg fagyasztott cápa szelet, 1 db citrom leve, Szárika hal fűszerkeverék, koriander, bors, só, szőlőmag olaj

Sajtmártás:
4 dl tej, só, fehér bors, 2 ek liszt, 20 dkg sajt

Elkészítés: 
A kiengedett cápahúst még előző este bepácoljuk a citromléből, szőlőmag olajból, hal fűszerkeverékből, sóból, borsból, ...

Sütőben sült rántott tengeri halfilé, zabpehely bundában

Hozzávalók: 
1,5 kg tengeri halfilé, só, Szárika halhús fűszer keverék

A panírozáshoz:
rizsliszt, tojás, kukoricaliszt, GM zabpehely

Elkészítés: 
A halat olvasszuk ki, majd sózzuk, vagy szórjuk be a fűszerkeverékkel...

Tőkehalfilé mediterrán zöldségekkel

Hozzávalók: 
1.5 kg ponty (tisztított), 1 kg burgonya, 15 dkg füstölt szalonna, 2 nagy fej vöröshagyma, 3 db zöldpaprika, 3 db paradicsom, só ízlés szerint, 10 dkg vaj, fűszerpaprika ízlés szerint, Szárika Halhús fűszer, 3 dl tejföl...

Ponty Lojek módra

Hozzávalók: 
1.5 kg ponty (tisztított), 1 kg burgonya, 15 dkg füstölt szalonna, 2 nagy fej vöröshagyma, 3 db zöldpaprika, 3 db paradicsom, só ízlés szerint, 10 dkg vaj, fűszerpaprika ízlés szerint, Szárika Halhús fűszer, 3 dl tejföl

Elkészítés: 
A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és ujjnyi vastag szeletekre karikázzuk.
A halat a gerincoszlop mentén hosszában kettévágjuk, és beirdaljuk...

Bajai halászlé

Hozzávalók / 4 főre: 
2 kg ponty és 1-2 db más hal, pl. kárász, keszeg, törpeharcsa; 2 nagy fej hagyma; fél paradicsom (vagy 1-2 kanál házi lecsó/paradicsom sűrítmény); 1-2 szelet fehér paprika, Halhús fűszer, 3 evőkanál paprika, 2.4 l víz (élő hal kg-onként 1,2 liter!!)

Elkészítés: 
A halat megpucoljuk, hasából a vért nem mossuk ki! Méregfogát eltávolítjuk, beirdaljuk...

Fűszeres halfilé gombával

Hozzávalók / 4 adag: 
1 kg hal (fagyasztott filé), 350 g gomba (szeletelt), 1 db alma, 1 db citrom, 3 ek olívaolaj, 4 ek szójaszósz, fehérbors ízlés szerint (őrölt), fekete bors ízlés szerint (őrölt), Szárika Halhús fűszer, curry por ízlés szerint, só ízlés szerint, gyömbér ízlés szerint (őrölt)

Elkészítés: 
A halfilét teljesen kiolvasztjuk, közben vékony (kb. fél centis) szeletekre vágjuk az almát és a citromot. ...

Csőben sült hal steakburgonyával

Hozzávalók: 
Hal 50 dkg tőkehalfilé 40 dkg spenót (mirelit) 3 közepes db paradicsom 4 gerezd fokhagyma 5 dkg vaj 1 db tojás 10 dkg sajt 3 dl főzőtejszín 1 csokor petrezselyem Halas fűszerkeverék Burgonya 1 kg burgonya 5 dl napraforgó olaj (a kisütéshez) 1 csipet ételízesítő

Elkészítés: 
Hal A sajtot lereszeljük, és elkeverjük a tojással, tejszínnel és a felaprított petrezselyemzölddel. A fokhagymát áttörjük, és elkeverjük a kiolvasztott parajkrémmel. ...

Hírlevél

Iratkozzon fel még ma hírlevelünkre! Így elsőként értesülhet aktuális akciónkról és különleges ajánlatunkról! Ön is megkaphatja hírlevelünket kötöttségektől mentesen és bármikor akár le is mondhatja azt!

* Vezetéknév:

* Keresztnév:

Kérjük, jelölje be az érdeklődési körét az alábbiakból

Téma választása:

Csoport: