Hírlevél

Vendégkönyv

Új bejegyzésÚj bejegyzés:
Kérjük írja meg véleményét!

Kanyó Mónika     2017-11-10 15:01 | Biatorbágy
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Imádjuk az Önök által gyártott szörpöket. Ne váltossanak rajta semmit :-). A gyümölcs természetes ízénél nincs jobb. Nemrég vettem egy hipermarketben hasonló áron egy másik márkát-mivel nem találtam a terméküket-, akkor megfogadtam soha nem hűtlenkedek többé. Az a borzalmas műanyag,-és aroma íz...nem is ittuk meg.
Kérjük maradjanak a természetességnél, sokan vagyunk szerintem akik kimondottan ezt részesítik előnyben az aromásított vacakok helyett.
Köszönjük :-)

Soós Tibor     2016-07-05 00:06 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Már kb. 1 éve vagyok szörpfogyasztójuk. Kellemes ízűnek, jól hígíthatótónak tartom készítményeiket. Amiben lehetne fejleszteni, hogy markánsabban kijöjjenek a különböző ízek. Pl. a málna és a kék áfonya íze között nincs akkora különbség, mint amennyire az ember számítana. Növelni kellene a gyümölcstartalmat, az sem baj, hogyha a cukor kevesebb, bár gondolom tartosítási szempontból kell bele, de ha lehetséges, jó lenne csökkenteni. A gyógynövényes limonádé kifejezetten kellemes, savanykásabb ízű, végre valami nem annyira márcos szörp!
Kár, hogy supermarketekben csak 2-3 ízzel találkozni, most látom itt a honlapjukon, hogy milyen sokfajtát gyártanak. Legküzelebb közvetlenül rendelek Önöktől egy portfoliót...
Admin Comment:Stork Kft. megjegyzés:
Kedves Soós Tibor!

Nagyon örülök, hogy vásárlóink között tudhatjuk, ill. tollat ragadott és kifejezte véleményét termékeinkkel kapcsolatban.
Figyelünk ezekre a részletekre, a természetes ízekre, mert szenvedélyünk a természetesség.
A málna és a kék áfonya két karakteres ízünk, és a legkeresettebbek.
Kék áfonya gyakorlatilag csak nálunk kapható, a málnával mint vezető ízzel bárkivel fölvesszük a versenyt egy ízpróbában.
Ettől függetlenül köszönjük észrevételét.
Nagyon örülünk, hogy ízlett Önnek a gyógynövényes limonádé. Kb. másfél éves fejlesztőmunka eredménye.

A Sparban és az Auchanban 9-12 féle termék van belistázva.
Lehetséges, hogy éppen lefogyott mikor Ön vásárolt.
A polcszervizzel folyamatosan nézzük az üzleteket.

Bíztatom bátran, hogy a honlapunkon adja le rendelését, a kívánt termékeket a kért címre szállítjuk.
Tőlünk közevetlenül értesül az új fejlesztésekről.
Tisztelettel: Méhes-Mézes

Csathóné     2016-01-23 11:26 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
T.cím!
Hosszú évek óta használom a fűszereiket
Megdöbbenéssel vettem észre,hogy az új csomagolással kisebb lett a mennyiség,az ár viszont emelkedett.
Értem én, hogy az üvegbe csomagolás nem volt kifizetődő,de ez most fele mennyiség,és magasabb ár.
Ennyire jól megy az üzlet,hogy nem számít,hogy vásárlókat veszítenek el?
Nagyon sajnálom,de ezek után más terméket keresek,vagy magam állítom elő. Úgy gondolom nem vagyok egyedül. Bosszant,hogy egy jól bevált terméket így tönkre tesznek,már ezt is vegyek külföldit?
Csathóné
Admin Comment:Stork Kft. megjegyzés:
Tisztelt Érdeklődő!

Sajnálom, hogy csalódott az üzletpolitikánkban.

Nekünk ez a Szárika fűszercsalád évek óta nagy szerelmünk!!!
Forgalmunk kis részét teszi csak ki, ettől fűggetlenül forgalmazzuk, mert szent meggyőződésünk, hogy ez a helyes írány: mindenféle adalékmentes természetes és só nélküli fűszerkeverékek!!!

A csomagolásra nagyon sokan panaszkodtak, hogy bár szép ajándék, de nehezen szóródik ki az üvegből és nagyon sokáig elég egy családnak és a gőz fölött esetlegesen nehezen adagolható.

Nem váltottunk csomagolást (mert beleillett a többi termék csomagolásába), mint ahogyan az árat sem emeltük évek hosszú sora óta (egységes árat alkalmazunk szinte minden terméknél.) Ezáltal folyamatosan minuszt termelt éveken keresztül.
El kellett döntenünk a mostani megérett formai változásnál - amikor is megújúl a termékcsaládunk - hogy egyáltalán legyen-e tovább a fűszercsalád vagy emeljük az árat.

Áttettük kanállal is kivehető csomagolásba, ahol a vásárló jobban tud érintkezni a termékkel.
Az üveg egyébként egy nagyon speciális üveg.
Többet tud mint egy normál konzerves üveg, ha megfigyeli nincs belső fala ahol felrakódna a termék, mint egy gyermekhomokozó edényből ki lehet önteni.
Praktikus, nagyon.
Az árra visszatérve, ha kiszámolja 14-15 grammos zacskós más termékekhez képest egyáltalán nem drága és akkor még nem beszéltünk a 10-14 összetevőből álló egyedi ízvilágról. Így elgondolkodtató, hogy eddig a piaci árhoz képest féláron forgalmaztuk.

Természetesen örülünk, ha a vásárlónk marad, de mindenáron meggyőzni nem akarjuk. Nem volt szándékunk a burkolt áremelés, mert a töltő tömeg alapján egyértelmű a változás.
Ha úgy érzi, hogy nem éri meg Önnek ez a termék, nekünk a legnagyobb fájdalom, higgye el.
Nem tartoztam ilyen széles körű magyarázattal Önnek, de mivel vette a fáradságot és tollat ragadott úgy érzem meg kell tisztelnem azzal, hogy elmeséljem a részleteket.
Nagyon köszönöm mégegyszer őszinte megkeresését, s reméljük vásárlóink között tudhatjuk a jövőben is.
Tisztelettel, Szárika és Méhes-Mézes

Nagyné Sónyák Ilona     2015-09-10 13:10 | Budapest
Sajnos nem tudok csatlakozni a dicsérő szavakhoz. A DM-ben vettem igen borsos áron 1600ft körül egy üveg "Méhes-Mézes DIABETIKUS Bodzavirág szörpöt" 500 ml-es 668 gr-os kiszerelésben. Férjem inzulinos cukorbeteg, meg akartam lepni ezzel a termékkel. Sajnos figyelmetlen voltam, csak a nagybetűs diabetikus feliratot láttam, nem olvastam el az üveg hátoldalán a szénhidrát tartalmat. Meg is lett az "eredménye" iszonyatosan megemelte férjem cukrát.
Aki ezt a terméket diabetikusnak nyilvánította, az nincs tisztában annak tartalmával. Ebben a termékben 100 gr szörpben 65,3 gr szénhidrát van.
Kérem erről a termékről a diabetikus feliratot tüntessék el, mert ez veszélyt jelent a cukorbetegek számára. Nagyné
Admin Comment:Stork Kft. megjegyzés:
Tisztelt Hölgyem !
Sajnálattal tapasztaltuk az Önnel történt esetet! Mi úgy gondoljuk, hogy korrekten tájékoztatjuk a vásárlóinkat. A Diabetikus terméket elsősorban a szénhidrát anyagcsere zavarban szenvedőknek készítenek, s ez nem keverendő össze a bármilyen egyéb okból diétázni szándékozóknak készített élelmiszerekkel. Ön egy nagyon egyedi, magas minőségű terméket vásárolt. Egyedi ízvilággal, diabetikus voltára való tekintettel semmilyen mellékízt nem tartalmaz, mint a piacon található egyéb diabetikus termékeknél előfordul. A terméknek magas szárazanyaga van /magyarul hígítható, ami egyéb diabetikus szörpöknél nem általános/ Ezeket a tulajdonságokat a természetes összetevőkön túl a viszonylag drágán beszerezhető gyümülcscukornak /fruktóznak/ köszönheti a termék. A törvényi szabályozás a fruktóz esetén engedélyezi a Diabetikus szó használatát. A termék gyümölcscukrot tartalmaz. /a frontrészen is olvasható/ Teljesen másképp bontja le a szervezet. Ezért lehet Diabetikusnak nevezni. Viszont minden esetben tanulmányozni kell érintettség kapcsán a tápérték táblázatot. Az Ön által felvetett téma egyébként rövidesen változik 2016 decemberétől, mert a hatályba lépő törvényi szabályozás semmilyen terméket nem enged Diabetikus megnevezéssel illetni, viszont minden termék esetében kötelezően előírja a tápérték táblázatot, hogy a vásárló maga döntse el a tápérték táblázat alapján mi a helyes számára és mi nem. Összességében nagyon sajnáljuk az esetét. Nekünk nagyon fontos az elégedett vásárló.
Tisztelettel: Méhes-Mézes

Lábady Endre     2015-07-20 16:57 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Szerény véleményem szerint a honlap kiváló és bár a termékeiteket ezidáig nem ismertem, rendelni fogok és megkóstolom azokat.
Ami nagyon tetszett , az a környezet a falu és a táj bemutatása. Melegszívű , hiteles, érdekes , igazi lokálpatrióta , hagyomány tisztelő ezért megindító . Csupán gratulálni tudok a béke szigetéhez és remélve azt, még sokan éreznek és gondolkodnak így kis hazánkban.
Tisztelettel : Lábady Endre


45 bejegyzés a vendégkönyvben
Első | Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Következő | Utolsó